DROOM ZANGER VALT IN DUIGEN….

Al drie maanden kan zanger Ed Nieman zijn rechter arm bijna niet meer bewegen na een val op zijn schouder.

 

 

Hij heeft hier fysiotherapie voor gekregen maar dat haalde niets uit, aldus de zanger in zijn bericht. “Vorige week zijn er foto’s en een echo van mijn schouder gemaakt. Vandaag heb ik slecht nieuws gekregen van de orthopeed, mijn pezen zijn helemaal afgescheurd en ik moet spoedig geopereerd worden, dat gaat op 22 oktober al gebeuren.”

De zanger laat verder weten; ” Ik ben hier helemaal ziek van, omdat wij op 12 oktober zouden gaan vertrekken met de bus vol geluid om naar Spanje te gaan voor een langere tijd, om daar ook een tour te gaan doen.  Alles was al geregeld, een prachtig huis in Finestrat en boekingen in diverse horeca gelegenheden waar ik zou gaan optreden.
Deze Spaanse droom gaat dus zeker de eerste drie maanden aan mij voorbij, omdat ik na de operatie 6 tot 7 weken niet of nauwelijks mijn arm en schouder kan en mag bewegen en ik weken lang in een mitella moet en lang moet revalideren…… ”

We wensen Ed sterkte en veel beterschap!