Dani Raben sleutelt met zijn team aan muzikale carrière

De in Doetinchem geboren Dani Raben heeft zijn hobby als motorcrosser terzijde geschoven om zich helemaal te kunnen gaan richten op de muziek nadat zijn tante hem stimuleerde de microfoon ter hand te nemen.

 

De 20-jarige Dani bracht eerder dit jaar zijn debuutsingle ‘Als je zegt het is voorbij’ op de markt. Dat smaakte zó naar meer, dat Dani nu alles uit de kast haalt om te gaan slagen als zanger & entertainer!

De muziekmarkt veroveren dat is de ambitie nu van deze inwoner van Dinxperlo die in Rood-Hit-Blauwprodukties van Ronald Visch de ideale partner vond om één en ander trachten te gaan realiseren. Gezamenlijk wordt gesleuteld aan de muzikale toekomst van Dani en de single ‘Geef mij de nacht van mijn leven’ is hiervan het eerste resultaat. Marco Luesink schreef en componeerde deze energieke en pakkende meezinger die in Studio Evolution werd opgenomen. Samen dansen met je grote liefde aan de vooravond van een overgetelijke nacht.. Dani Raben vertelt je er alles op zijn gloednieuwe single! Clipopname: Robert RTV Media