Crisie Isbell jaagt droom na

Crisie Isbell is zangeres – dichter en overlevende. Ze schrijft als singer-songwriter over haar leven. Een leven met prachtige herinneringen op de boerderij van haar grootouders en over de ongelukkige gebeurtenissen die haar wereld veranderde.

 

Ze kon uren zoet zijn om in de vinyl platen collectie te zoeken naar mooie muziek. Muziek van Elvis Presley – Johnny Cash Patsy Cline of Conway Twitty. Ze vond het geweldig om naar de muziek van de sterren van toen te luisteren. Het was een afleiding om te ontsnappen aan de keiharde werkelijkheid. Naast het luisteren ging zo ook schrijven eerst korte verhalen en later haar eigen poëzie. Belande op haar 12e in pleeggezinnen maar gelukkig mocht ze het grootste deel van haar tienerjaren doorbrengen bij de familie van haar beste vriend en kon zo ontsnappen aan het pleegzorgsysteem. Naast het schrijven van teksten en het luisteren naar muziek vond ze ook zingen bijzonder mooi maar was te verlegen om het toen al aan het publiek te laten horen. Door de onvoorwaardelijke liefde en steun van haar vriend ging het toch gebeuren … zingen in een plaatselijk bar en dat resulteerde dat Crisie haar muziek ( Blues en Classic Rock) kon gaan zingen met verschillende muzikanten in verschillende bands. Het was vallen en opstaan zong in een kerkkoor werkte in de medische wereld en trouwde met de liefde van haar leven Joe. Het was Joe die haar overtuigde haar muzkale droom na te jagen en hij nam contact op met de bekroonde producer Frank Green in Nashville. Met de begeleiding van Frank heeft Crisie veel nummers opgenomen waaronder ” Howlin’ at the Moon” die nu als single ook in Europa als single is verschenen. Het nummer opgedragen aan haar lieve vriendin die haar leven verloor in 2010. Het is de eerste single die van haar in Europa verschijnt maar er liggen er meer klaar en zullen allen op een EP verschijnen.