Colinda – Ik vergeef je

Colinda plaatste onlangs een oproep op Facebook om te polsen welk nummer van haar onlangs verschenen album ‘Ik kan niet zonder jou’ haar nieuwe single moest worden.

 

‘Er werd massaal gereageerd. Als meest favoriete track kwam ‘Ik vergeef je’ uit de bus. ‘Ik kan niet zonder jou’ is oorspronkelijk een Duits nummer welke door Jef Weber voorzien is van een Nederlandstalige tekst. Het lied vertolkt het verhaal van een radeloze vrouw waarvan haar hart bont en blauw is. Uiteraard is dat de schuld van een man, maar zij vergeeft hem……Vervolgens wil ze hem terug die nacht en hij weet dat zij wel wacht. Liever onzekerheid dan hem voor eeuwig kwijt zal bij veel vrouwen bekend in de oren klinken. Overigens staat op het zilveren schijfje nog een extra track van het album en wel ‘Op zoek naar een plek voor de nacht’.