Christa Fartek scoort solo met “Ein leben mit dit”

De radiozenders in Nederland en Belgie hebben nog stevig in rotatie staan “Zu weit weg”het duet van Christa Fartek & Hannes Lanz en daar komt nu bij het solo nummer : Ein leben mit dir”.

 

Een geweldig mooie schlager die omarmd wordt door de radiozenders. In de Duitstalige landen is Christa Fartek al jaren een zeer geliefd artiest zowel als schlager zangeres maar ook in de wereld van de country muziek. In Nederland en BelgiĆ« groeit nu ook het aantal fans van deze sympathieke zangeres. En met de release van deze single “Ein Leben mit dir” zal het alleen maar groter worden. In planning staat nog voor het najaar een solosingle en een Kerstnummer. Cjrista Fartek zal de komende weken telefonisch te horen zijn via diverse omroepen waar ze een interview heeft ter promotie van het duet en deze single en ze zal ook te zien zijn op 14 oktober tijdens de opname van de Oranje Party in Zevenaar.