Christa Fartek & Hannes Lanz ” Zu weit weg”

Christa Fartek & Hannes Lanz zijn twee grote namen in de Duitse Schlagerwereld. Solo staan ze al jaren aan de top en hebben vele grote podia in stadions en arena’s beklommen. Het was vaak een gepreksonderwerp als ze elkaar tijdens de optredens in het land tegen kwamen en nu is het er dan eindelijk van gekomen een duet.

 

Christa is er voor gaan zitten en kwam met deze moderne Pop-Schlager song. Een nummer over de misverstanden in een partnerschap. En gezongen door twee top artiesten met verschillende stemmen en perfect bij elkaar passend geeft een compleet plaatje aan deze single. Voer voor de dansvloer en gegarandeerd een succes op het podium. Christa Fartek & Hannes Lanz met ” Zu weit weg” is te downloaden en te streamen via de diverse digitale portals , fysiek verkrijgbaar bij de reguliere verkooppunten en ook als clip te zien op de diverse (clip) zenders.