Bertha Verbeek ft Masta – Bidi bidi bom bom (je laat me leven)

Deze 36 jarige zangeres uit Gouda, is er een die echt haar eigen koers vaart en zich zeker niet laat vertellen welke stijl ze moet zingen. Deze goede eigenschap brengt Bertha dan ook erg veel, de ideeen voor haar liedjes die vind ze vaak zelf.

 

Grote voorbeelden voor Bertha zijn oa Aretha Franklin en Tina Turner, dames met veel volume en ook echt hun eigen sound, dat is de rede waarom Bertha ook haar eigen ding doet.
Met haar nieuwe single heeft ze de single “Bidi bidi bom bom” van Selena Quintanilla die in 1994 is gereleased en al vele miljoenen streams en kliks heeft genomen. Voor de Nederlandse Tekst bewerking is Bertha zelf verantwoordelijk. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn een vrolijke swingende en vooral dansbare single.