3FM kiest voor nieuwe opzet Serious Request

NPO 3FM stopt tijdens de komende editie van de benefietactie Serious Request met het Glazen Huis. In plaats daarvan trekken in de week voor de kerst dj’s van de radiozender onder de noemer De Lifeline een week lang te voet door het land.

 

 

Ze gaan daarbij 24 uur per dag van actie naar actie. De opbrengst is dit keer niet voor één maar drie verschillende goede doelen, wederom in samenwerking met Het Rode Krui

Dat betekent dat er een einde komt aan de jarenlange traditie waarbij drie dj’s zich zes dagen lieten opsluiten in het Glazen Huis, dat elk jaar op een andere plek stond. Ze mochten daarbij niet eten en draaiden 24 uur per dag verzoeknummers tegen betaling.
In de nieuwe opzet voor deze vijftiende editie vertrekken de dj’s vanaf drie verschillende locaties en eindigen ze op kerstavond in TivoliVredenburg in Utrecht.

Bron ANP / MSN Nieuws