3FM Awards uitslag.

Gisteravond woerden in de AFAS Live in Amsterdam tijdens een spectaculaire show de 3FM Awards uitgereikt! Wie gingen er naar huis met de prijzen? Check alle winnaars hieronder!

Beste Live Act: Chef’Special
Ja hoor! Chef’Special pakt de 3FM Award voor Beste Live Act. Iets dat ze het afgelopen jaar dubbel en dwars hebben bewezen. Van Ziggo Dome’s tot de allergrootste festivals, ze doen het allemaal!
Beste Solo Act: Martin Garrix
Hij reist de hele wereld over, scoort hit na hit met de allergrootste artiesten en wint tal van prijzen. Vanavond mag hij er nog eentje aan zijn collectie toevoegen, die van Beste Solo Act namelijk. Congrats, Martijn!

Beste Fans: Kensington
Wat is een artiest zonder zijn of haar fans? Precies, helemaal niks! Het is de trouwe achterban die eindeloos nummers streamt, concertkaartjes koopt en de artiest promoot op social media. Wie heeft de allerbeste fans? Kensington!

Beste Nummer: BLØF ft. Geike – ‘Zoutelande’
Je kon de afgelopen maanden niet om dit nummer heen! Wát een hit! BLØF en Geike pakken daarom de 3FM Award voor Beste Nummer.

Beste Album: Ronnie Flex met Rémi
Opeens vanuit het niets was het album daar: Rémi. Ronnie Flex gooide hoge ogen met de plaat waardoor zijn fanbase alsmaar groeide. Dat leverde hem de 3FM Award voor Beste Album op.

Beste Video: Naaz met ‘Words’
Naast de 3FM Talent Award sleept Naaz nu ook de 3FM Award binnen voor Beste Video met haar prachtige clip voor het nummer ‘Words’.

Beste Groep: Kensington
Het was een moordende concurrentie in deze categorie. Lucas & Steve, Chef’Special, Kensington én De Jeugd van Tegenwoordig namen het tegen elkaar op. Maar het is Kensington die met een 3FM Award naar huis gaat!

3FM Talent Award: Naaz
Wát een jaar heeft deze singer-songwriter gehad! Van 3FM Talent naar de nummer 1 op de 3FM Live List naar een 3FM Talent Award. 3FM-dj Frank van der Lende had de eer om deze prachtige prijs eerder deze zomer op Best Kept Secret festival aan haar uit te reiken. En daar was ze heel blij mee!

De Schaal van Rigter: Rondé met ‘Naturally’
Welk nummer is het afgelopen jaar het vaakst gedraaid op 3FM? Afgelopen april reikte we de Schaal van Rigter uit aan Rondé, die met ‘Naturally’ een enorme hit scoorde.

Bron 3FM