Symfo Classics verwelkomt Rob Winter ( Marco Borsato) als nieuwe gitarist!

Rob Winter is de nieuwe gitarist bij Symfo Classics. Hij vervangt Joost Vergoossen, die op Bospop zijn laatste show heeft gespeeld en een nieuw avontuur aangaat in Duitsland. Joost heeft zelf zijn opvolger gevonden in de persoon van Rob Winter. Een gitarist met een grote staat van dienst, onder andere in de symfonische rock. Zo maakte hij deel uit van Kayak en werkte hij met Robby Valentine. Verder was hij maar liefst 20 jaar de gitarist in de band van Marco Borsato.

 

 

Rob Winter maakt zijn debuut bij Symfo Classics op zaterdag 15 september tijdens het Uitfestival in Zoetermeer. Nota bene: dit is een nieuw toegevoegde show.

 

Agenda verder;
28-09: EMMELOORD – Theater ‘t Voorhuys
03-10: IJSSELSTEIN – Fulco Theater
11-10: EINDHOVEN – Park Theater
20-10: HELMOND – Theater Speelhuis
27-10: FRANEKER – De Koornbeurs
01-11: ROTTERDAM – Oude Luxor Theater
10-11: HEERLEN – Theater Heerlen
17-11: MIDDELBURG – Stadsschouwburg
30-11: ENSCHEDE – Muziekcentrum Enschede
01-12: STEENWIJK – De Meenthe
07-12: VENRAY – Schouwburg Venray
08-12: WEERT – De Bosuil (staconcert)
22-12: HILVERSUM – De Vorstin (staconcert)
23-12: ZWOLLE – Hedon (staconcert)
28-12: HEERHUGOWAARD – Cool Theater
29-12: ZOETERMEER – De Boerderij (staconcert)
30-12: LEEUWARDEN – Neushoorn (staconcert)

 

Info;
Na een eerste reeks concerten en een reprisetour met nog meer data en grotere bezoekersaantallen is Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock nu al een begrip in het circuit van Nederlandse popzalen (en theaters). Ook in het nieuwe programma ‘Sound and Senses’ vertolken topvocalisten Edward Reekers en Cindy Oudshoorn (beiden ex-Kayak) en Martin van der Starre (o.a. ‘Woodstock the Story’) met de fantastische band o.l.v. Joost Vergoossen (tweevoudig ‘Beste Gitarist van de Benelux’) wederom vele wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Een grote herkenbaarheid voor een breed publiek (maar ook voor ‘diehard’ fans van het genre) is gegarandeerd.

Meer info;  http://symfoclassics.nl/