SIENEKE bezorgt JOHN DE BEVER een ‘lach op zijn gezicht’!

Met een grote lach én een taart gaat Sieneke op pad om John de Bever te verrassen met het eerste exemplaar van zijn nieuwe single! Het is feest in huize De Bever! Na een bewogen avondje stappen gaat een aangeschoten John de Bever met zijn verovering mee naar huis. Maar dan, op het moment suprême komt hij tot een nogal bizarre ontdekking!

 

‘Laat Het Licht Maar Uit We Doen Het In Het Donker’
John de Bever weet het zeker! Vrijdag 24 augustus presenteert hij dé opvolger van ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’! De single wordt vergezeld door een wel heel bijzondere videoclip, waarin hij zelf de hoofdrol speelt. Nu de spreekwoordelijke YouTube-teller van ‘zijn lach’ de 14 miljoen views gaat aantikken is het tijd voor een muzikaal vervolg. Dit nieuwe spannende avontuur kon voor de markante volkszanger niet beter beginnen!

‘Laat Het Licht Maar Uit We Doen Het In Het Donker’ is vanaf 24 augustus verkrijgbaar. Tekst en muziek zijn van de hand van Jeffrey Weber. Emile Hartkamp en Norus Padidar staan garant voor de productie. Aan de single is ook ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ toegevoegd.

Meer informatie: Www.JohndeBever.nl