Ray Smith brengt zijn nieuwe single als dubbele A-Kant in het Nederlandstalig en Spaanstalig uit!

Wie de nieuwste van Ray Smith in handen krijgt, wordt getrakteerd op zowel een Nederlands- als Spaanstalige versie van zijn jongste single! Samen met Bianca Folkers, die als achtergrondzangeres al meewerkte aan vele Nederlandse muziekproducties, schreef Ray Smith de tekst voor zijn single ‘Kom met me dansen’ / ‘Vamos a Bailar’.

 

Een plaat dus met een dubbele A-kant, zoals dat zo mooi heet! Ray is een erkent zanger, entertainer en presentator die zowel Fries als Indonesisch bloed door de aderen heeft stromen.

Op hele jeugdige leeftijd was hij al actief als zanger/gitarist op feestjes, later krijgt dit een meer professioneel karakter als hij bij diverse bands zijn opwachting maakt. Als Ray besluit solo verder te gaan verschijnen diverse albums en groeit hij uit tot een allround entertainer. Vanaf 2008 brengt hij ook Nederlandstalige muziek op de markt . Via Rood-Hit-Blauwprodukties resulteerde dat de laatste paar jaar in de singles ‘Zonnestralen’, ‘Oh lala’ en ‘Pak Me Dan’. Nu is het tijd voor ‘Kom met me dansen’ / ‘Vamos a Bailar’. Laat de muziek je maar verleiden en dans op de twee energieke, vrolijke gezellige en swingende liedjes, te vinden op de nieuwe single van.. Ray Smith!