Nieuwe single Mike Griek “Weet jij nog wie ik ben”

Mike Griek is Geboren op 24-06-1989 te Hoensbroek (Limburg) En Woonachtend in Hoensbroek. Mike zingt pas een jaar of 3 serieus en heeft zo een platencontract bij BLING MUSIC verdient.  Mike kennen we natuurlijk van zijn vorige Single “Hopeloos verlieft op jou” (Geschreven door volkszanger Henk Damen)

 

Dit was zo goed ontvangen door het publiek, pers en radiostations, Dat het voor Mike naar meer smaakte. Hierdoor heeft hij ook veel optredens gekregen, in o.a. het tv-programma’s “Toppers van Oranje” “Oranje Party” de grote podiums kwamen ook al snel voor Mike zoals “Het Mega Woonwagen Feest” waar hij bijna niet meer weg te denken is, Hij weet het publiek altijd te vermaken en ze te laten dansen.

Met zijn nieuwe single “Weet jij nog wie ik ben” ook geschreven door Henk Damen. Hoopt Mike weer hetzelfde los te maken bij zijn fans als zijn vorige single “Hopeloos verliefd op jou”

Mike Griek is exclusief te boeken bij BLING MUSIC B.V. 06 53 84 40 34 Boekingen@bling-music.nl