Muziekreis in de Sneeuw 2019

Feest in de sneeuw! Feest met de leukste Nederlandstalige artiesten. Vertrouwd gaat ook in 2019, Van Der Valk Vakantie met heel veel liefhebbers van het Nederlandse lied naar Oostenrijk!

 

Ze vertrekken , 16 maart 2019, voor 7 dagen naar de sneeuw, namelijk naar Kirchberg in Tirol. Dit is een populaire en gezellige wintersport bestemming met vele winkels, kroegen en restaurants. Tijdens de reis kunt u genieten van optredens van Helemaal Hollands, Rene Karst, Marco de Hollander, Sieneke, John de Bever, Marlane en Stefan Storm. Uiteraard is er gedurende de gehele reis reisleiding van Van der Valk Vakanties aanwezig. Het wordt weer een reis om niet snel te vergeten!

Uw accommodatie
Gedurende 6 nachten verblijft u in het 3* Lifthotel gelegen aan de rand van het immer gezellige Kirchberg. Op zo’n 500 meter afstand vindt u de liften naar het Kitzbühler Alpen skigebied. De halte voor de skibus ligt pal voor de deur. De afstand van het hotel naar het centrum bedraagt ca. 1 kilometer. In het restaurant serveert men heerlijk Tiroler specialiteiten en in de bar kunt u zich te goed doen aan een non- of alcoholische versnapering. In het hotel zijn sauna, solarium en infraroodcabine aanwezig, die u gratis kunt gebruiken. Ook het gebruik van WiFi is gratis.
Wil je ook mee, met deze unieke busreis, check dan: https://www.valkvakanties.nl/reizen/artiestenreis-sneeuw-oostenrijk-kirchberg