Muziekfeest van het Jaar.

Nog nooit stonden er in de Ziggo Dome zo veel Nederlandse artiesten op het podium als tijdens de voorgaande editie van ‘Het Muziekfeest van het Jaar, een symfonische avond’. In december keert het evenement terug naar de Ziggo Dome. Verwacht een avond vol spectaculaire optredens en muzikale verrassingen.

 

De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen klassiekers, hits en meezingers ten gehore, begeleid door het Groot Symfonisch Marcel Fisser Orkest. De show is een feest van herkenning voor jong en oud.

Presentator Jan Smit: “Na het succes van 2017 kon een vervolg niet uitblijven. De verbroedering en verbinding die het publiek hier beleeft met de top van het Nederlandse genre is uniek!”

LINE-UP: Tino Martin, Samantha Steenwijk, Rob De Nijs, Danny de Munk, Django Wagner, Frans Bauer, Frans Duijts, Gerard Joling Jannes, Jeroen van der Boom, Jan Smit en nog vele anderen!

Meer info vind je hier: http://bit.ly/muziekfeestvanhetjaar