Marjolein Faber komt met een hippe zomersingle

Zangeres Marjolein Faber geboren op 23 maart 1990, komt met een aanstekelijk zomers lied. Na haar single ‘Prins op het witte paard’, die in Maart 2018 werd uitgebracht is de Doetinchemse zangeres Marjolein Faber terug met een nieuwe single ; ‘Het wordt een hele mooie zomer’.

Het is een vrolijk, zomers en gezellig nummer met pop-invloeden, en door het aanstekelijke ritme is het nummer snel herkenbaar en slaat het live ook erg goed aan. Na het lied één keer gehoord te hebben, blijft het al hangen. Tevens is de titel al waarheid geworden, we hebben immers inmiddels al een hele mooie zomer.

Ze begon als kind al te zingen in playback-shows en talentenjachten en heeft sindsdien de smaak te pakken. Ze probeert met alle mensen erom heen een goed totaalplaatje neer te zetten. Met haar podiumervaring weet ze iedere zaal mee te krijgen. Wederom ging ze naar de studio van Dave van Well ( Dutch Artist Music ) om samen een zomerse single uit te werken en dat heeft uitgepakt in deze knaller van een single. Hiermee klimt Marjolein weer een stukje verder op de muzikale ladder en zal haar bekendheid daarmee nog meer vergroten.

De promotie is in handen van Jeanette de Wit van ArtiestenPromotie. Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.