Liefde zon en zee is het nieuwe nummer van Rudy Kokke

Rudy Kokke uit het mooie plaatsje Lent bij Nijmegen komt met een heel mooi zomers nummer “Liefde zon en zee”. Voor vele mensen is deze trotse vader van zes kinderen een onbekende, maar met deze zomerse update van Roy Orbisons’s “California Bleu” gaat hij daar hopelijk verandering in brengen.

Rudy was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Hij speelde oa orgel, accordeon, gitaar en trompet. Op een geven moment werd hij benaderd door Wim Rossen om in diens band te komen spelen. Dat heeft hij lange tijd met plezier gedaan en er ook zang technisch veel van opgestoken. Nu is Rudy alweer 15 jaar op de solo toer. “Liefde zon en zee” is zijn debuutsingel en op YouTube staan meer dan 60 covers van hem. Met de tekst van John Nijssen en arrangementen van Stefan Uijtdewilligen (Rood Muziekproducties), heeft hij een mooie productie neergezet die zeker bij de mensen in de smaak zal vallen en een mooie promotie voor hem is.
Rudy is veelvuldig avondvullend te zien in de omgeving van Nijmegen en is er klaar voor om de rest van Nederland kennis met hem te laten maken!