Jubileum Dicky Woodstock wordt gevierd met eigen nummer

Het festival Dicky Woodstock bestaat dit jaar dertig jaar. Om dit jubileum te vieren is er speciaal een nummer gemaakt. Het nummer Hey Dicky Woodstock is gecomponeerd door Jan-Hein Kranendonk en opgenomen door een gelegenheidsband. Van het nummer is ook een videoclip gemaakt:

Steenwijkerwold viert van 2 tot en met 4 augustus een ‘donders mooi feessie’ tijdens de dertigste editie van het Dicky Woodstock Popfestival. Vier feesttenten, meer dan veertig bands en een uitgebreid randprogramma. Muzikale publiekstrekkers zijn Di-rect, Triggerfinger, Mothers Finest, Lil’Kleine, Ali B en Chef Special.

Naast muziek kan het publiek genieten van allerlei plattelandsactiviteiten zoals: Zwientietikken, Trekkertrek en spijkerbroek hangen.

Bron RTV OOST

Hey Dicky Woodstock – 30 jaar jubileum nummer;

Muzikanten:
Jieja van Buiten
Benjamin Vernooij
Jan-Hein Kranendonk
Wouter Bakker
Johan Schoterman
Pieter Dingerdis

Mix door Marko Brink
Met speciale dank aan Wout Noorman van Gunshot BB Studio