Jan Warringa brengt Helderop opnieuw uit naast cd ook op vinyl

Op de fotokaart van Jan Warringa staat naast zanger ook podiumvuller. En dat is geheel terecht want is Jan ergens aanwezig dan merk je ook zijn aanwezigheid. Naast zijn grappen en grollen zingt hij graag en heel lang. Van “Dat kan niemand” via “De condor”naar “Vleugels der liefde”.

 

Vele successen heeft deze uit Zuid Oost Drenthe afkomstige zanger inmiddels op zijn naam staan. Geen radiostation in Nederland die niet een of meer van zijn nummers in de playlijst heeft staan. En daar is in 2018 natuurlijk het nummer “Helderop gaat nooit verloren” bijgekomen. Een meezinger zoals we gewend zijn van Jan. Bij de artiesten geliefd bij de piraten gebeurd het nog wel eens dat van een nummer een vinyl single wordt uitgebracht en dat treft ook Jan Warringa. “Helderop gaat nooit verloren” krijgt een tweede leven niet alleen op cd maar ook als vinyl single. De B kant is gekozen voor “Lange nachten”.
En natuurlijk is dit niet het enige wat we van Jan Warringa kunnen verwachten dit jaar. Blijf vooral actueel door hem te volgen via facebook of door regelmatig zijn website te bezoeken
Jan Warringa nu op cd – vinyl – download en via stream verkrijgbaar en daarover vertelt hij alles tijdens de promotie tour die Jan Warringa de komende weken tussen zijn volle agenda heeft ingepland