Ger Edwards droomt in ‘hippiesferen’ met ‘Geniet Er Elke Dag Maar Van’

Ger Edwards ziet zichzelf als een zanger die het publiek graag naar het hart zingt, met gevoelige luisterliedjes, ballades en gezelligheid. Dit hoor je ook terug in zijn vorige singles: ‘De Zon In Jouw Gezicht’, ‘Gouden Regen’ en ‘Soms Gebeurt Er Iets In Mijn Hart’. Met zijn nieuwste single: ‘Geniet Er Elke Dag Maar Van’, wil Ger déze keer de nadruk leggen op ‘gezelligheid’.

 

Na één keer luisteren is deze ‘oorwurm’ al niet meer uit je hoofd te krijgen.

Klap, Sax, Zing & Swing maar mee!. De videoclip is gemaakt door Jaap van Didden en heeft als setting het Gorcums hippiefestival. Ger kreeg van de organisatie toestemming daar zijn clip te mogen opnemen. Een mooiere locatie kon Ger zich niet wensen want het festival staat net als het liedje symbool voor “onderlinge liefde, die je elkaar kunt geven”. Samen met dansgroep; ‘Nikky’s Dance uit Leerdam en saxofonist Janet Bergacker van het BBK Dwijlorkest uit Tiel is het een kleurrijk en swingend geheel geworden.
De plugging van ‘Geniet Er Elke Dag Maar Van’ wordt opnieuw verzorgd door Karla Pelgrims van Belned records. De tekst en muziek is geschreven door Wim de Vries.