Donny Joёll komt met vrolijke single en zingt lied voor zijn vriendin.

Donny Joёll de ondertussen 26-jarige in Den Haag woonachtige zanger heeft met zijn 1esingle “Jij bent alles” de succesladder niet onverdienstelijk betreden. Deze ode aan de grote liefde welke uitstekend werd ontvangen, vertaalde zich in Airplay en bezoekjes bij vele Landelijke en Regionale radiostations, een mooie 13e positie in de Oranje top 30 , en veel views op youtube en spotify.

 

Nu is het tijd de single ‘Jij bent alles’ waardig op te volgen. ‘Toen kwam jij voorbij’ is een lekker zomers uptempo lied welk voor zijn vriendin is geschreven. Linda Baarbe schreef de tekst van het nummer terwijl de mannen van Sonic Solutions tekenden voor zowel de muziek als de eindproductie. Clipopname: Schomaker Mediaprodukties. Vanaf 15 augustus is deze swingende en aanstekelijke Rood-Hit-BlauwProduktie verkrijgbaar waarmee Donny Joëll flinke stappen gaat zetten op de succesladder als zanger.