Debuut single voor John Paul Chacon.

Een geweldig geproduceerd latin/pop nummer met veel energie en live instrumenten gespeeld door de beste muzikanten van Nederland!
John Paul Chacon (1993) is woonachtig in het Zeeuwse Rilland en timmert al een aantal jaar aan de weg in de muziekindustrie. De in Costa Rica geboren zanger zingt zowel Spaans,

 

Engels en Nederlandstalig, en treed daarom ook regelmatig op in Spanje waar hij al in grote internationale shows optrad. Dit jaar maakt hij een grote stap met het lanceren van zijn eerste single getiteld; “Als ik met je dans”. Het latin/pop nummer is een track met een geweldige energie mede door het gebruik van veel live instrumenten zoals blaassecties, gitaren en percussie gespeeld door de beste muzikanten van Nederland. De productie was in handen van de succesvolle producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die al eerder grote hits maakte voor o.a; Henk, Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a. De tekst van het nummer is geschreven door John Paul Chacon samen met André Kooiman en geïnspireerd op een grote Zuid Amerikaanse hit. Met zijn debuut single laat John Paul Chacon meteen zijn hoge nivo als zanger horen en laat hij zeker zijn latino roots gelden!
De single is vanaf eind Juli 2018 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is er een fantastisch geproduceerde videoclip gemaakt, die is opgenomen in het Spaanse Marbella. De clip is o.a. te zien is via Youtube en op diverse Tv zenders in Nederland en België.
Met de single “Als ik met je dans” geeft John Paul Chacon een geweldig visitekaartje af met deze spetterende en opzwepende zomerhit!
Bron: www.johnpaulchacon.nl + www.jpontour.com