Antonio danst met Michella Kox (Dames in de Dop)

Met ‘Als ze danst’ heeft Antonio weer een spraakmakende single en clip te pakken. Het nummer ligt het verlengde van ‘Boem Boem’, ‘Geef me nog een kans’ en ‘Maak me gek’. Antonio heeft zelf de tekst geschreven van dit temperamentvolle lied dat de Latijns Amerikaanse sfeer uitstraalt. Volgens Antonio keert hij hiermee terug naar z’n roots.

 

De clip is door Robert Vegt geschoten en opgenomen bij Park Sonbeek in Arnhem. Samen met z’n tegenspeelster Michella Kox, bekend van het RTL 5 programma Dames in de Dop levert dat hilarische beelden op. Diverse mannen zouden maar wat graag met haar willen dansen. Helaas heeft Antonio het niet voor elkaar gekregen om met haar onder de waterval te dansen. ‘Michella is tot veel in staat, maar haar prachtige haar is haar heilig. Dat snap ik ook wel, voordat ze het weer in model heeft, is ze een dag verder.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yjHoH5vloIU