ZANGERES MARLOUS ZWANGER VAN TWEELING

Marlous Oosting verwacht een tweeling, zo maakte de populaire zangeres bekend. “Na zeven jaar is het eindelijk via een IVF behandeling gelukt, en nu is het zover. Ik ben dolgelukkig. De afgelopen zeven jaren heeft alles in het teken gestaan van de IVF, en nu ben ik eindelijk zwanger. Niet van één kindje, maar van twee!

 

Arnold en ik zijn zo gelukkig” vertelt Marlous opgewonden. Marlous leerde haar partner Arnold Mulder negen jaar geleden kennen via de bekende volkszanger Frank van Etten. “Arnold deed Frank’s management, en ik was goed bevriend met Frank geworden en zo werd ik door Frank voorgesteld aan Arnold. Sindsdien zijn we onafscheidelijk, en wonen we sinds enkele jaren net over de grens in het Duitse Kluse” vervolgt Marlous.
“We hadden eerst het gevoel dat het twee meisjes zouden worden, maar bij de laatste echo is gebleken dat het 2 jongetjes zijn. We zijn dus nu dan ook druk aan het nadenken over de namen, maar daar zijn we nog niet uit”, aldus Marlous.

De mooie Marlous kan al terugblikken op een mooie carrière. Met singles
‘Als Hij ’s Nachts Piano Speelt’, ‘Jij Alleen Jij’ , ‘Ik Spreid Nu Mijn
Vleugels Uit’, ‘Je Zeurt Teveel’, ‘Verboden Liefde’, ‘Bedankt Voor Jouw
Liefde’ en recentelijk ‘Verlaat Me Niet’ wist Marlous diverse hitnoteringen
te behalen. Haar debuutalbum ‘Ik Voel Me Goed’ (2011) stond wekenlang in de
Album Top 100, evenals het in 2012 verschenen tweede album ‘Verslaafd Aan
Muziek’.

Marlous dankt haar bekendheid o.a. aan haar eigen “real-life” soap. Ze
maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s. Haar videoclips
zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte
hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal
Songfestival, waar ze het liedje ‘Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)’ zong. Dit
leverde haar veel bekendheid en publiciteit op. Haar wekelijkse vlogs worden
wekelijks massaal bekeken op YouTube en onlangs was de zangeres nog te zien
in het SBS TV programma ‘So You Think You Can Sing’.

Onlangs verscheen de zomersingle van Marlous ‘Liefde Van Mijn Leven’
waarvoor ze de samenwerking met de Zwolse rapper Piet Jr. aanging.