Het was zijn enige en laatste wens…

Volkszanger Hans van de Laan (54) krijgt 15 maanden geleden te horen dat hij kanker heeft en nog maar kort te leven. Hans heeft nooit opgegeven en met al zijn positivisme geprobeerd te strijden tegen deze vreselijke ziekte.

Hans trad vaak op -en vaak- op bij bruiloften en partijen vanuit Utrecht in heel het land en tijdens carnaval was hij zelfs Prins Carnaval bij de ‘Zwarte Katers’. Ook tijdens zijn ziekte is hij blijven optreden. Het gaf hem enorm veel voldoening en vergat daarmee voor even zijn ziekte.

Hoe vreemd…: Ondanks het feit dat zingen en optreden voor zijn enthousiaste publiek z’n lust en z’n leven was, heeft hij nooit eerder een single opgenomen.

DEZE WENS KOMT VANDAAG, DONDERDAG 26 juli 2018, UIT!

De release van zijn debuut single met als titel ‘Leef bij de dag’, tevens de lijfspreuk van Hans, is VANAF VANDAAG een feit. Een eerbetoon en tegelijk een herinnering aan een erg geliefd, fijn mens.

Dat Hans geliefd is, is te zien in de videoclip die van zijn single gemaakt is: Een legioen van wel honderd familieleden, vrienden en kennissen hebben zich verzameld bij het Stadhuis van Utrecht, om op zijn lied te zingen, te dansen en HET LEVEN te vieren!

De release van de single en de videoclip zijn belangeloos tot stand gekomen door het platenlabel Double You Music NL en het clipbedrijf de Wescur Group. De desbetreffende firma’s zijn benaderd door twee van Hans’ beste vrienden, te weten Harry Gerritsen en John Regter die de single met vrienden en familie al hadden geproduceerd als cadeau voor de verjaardag van Hans. Opbrengsten van deze single zullen ten goede komen aan de nabestaanden van Hans.

De tekst is geschreven door zijn goede vriend, Harry Gerritsen, de opname van de single was in handen van Sonic Solutions en last but not least is de zang natuurlijk van Hans van der Laan zelf.

Met deze release komt de laatste wens en droom van Hans uit.

Dit persbericht kwam tot stand in samenwerking met familie, vrienden en kennissen van Hans.

Rust in vrede Hans.