Single Jos Bosma laat je bewegen

Jos Bosma houdt van muziek die je laat bewegen. Dat is dan ook precies wat hij wilde voor zijn nieuwe single. De zoektocht is uitgekomen bij de single ‘Wachten op jou’. Deze heeft een zomerse beat waarbij de zanger zelf de tekst heeft geschreven.

 

“Als ik zelf in de kroeg sta vind ik het heerlijk om te luisteren naar muziek die je laat bewegen”, aldus Jos Bosma. Daarom is hij opzoek gegaan naar een single die dat effect met zich meebrengt. De muziek heeft hij gevonden in een oud bekend dansnummer en de tekst heeft hij uiteindelijk zelf geschreven. Dit nummer met de titel ‘Wachten op jou’ heeft nu ‘de zomerse, swingende beat’ die Jos zoekt en een eigen persoonlijk tekst. “En daarom past dit nummer precies bij mij.”, vult hij aan.
‘Wachten op jou’ is de 4e single van de Leidsche zanger. Het idee om deze single daadwerkelijk uit te gaan brengen, had hij al even, maar de knoop werd pas doorgehakt toen hij tijdens diverse live-optredens veel leuke reacties kreeg. Daarop is Jos Bosma de studio ingedoken om de single op te nemen en is er een videoclip bijgemaakt vanuit ‘Oma Rietje’ in Leiden. Vanaf het moment dat er besloten was om de single ‘Wachten op jou’ écht uit te brengen, gaat hij er volledig voor.