Nieuwe single en theaterconcert van Eric Milton

‘Een begin van een unieke muzikale reis’ zo zou je de nieuwe single van Eric Milton kunnen typeren. Onlangs tekenende deze zanger een internationaal platencontract en vandaag verschijnt zijn debuut single bij het nieuwe label.

‘She’s always a woman’ van Billy Joel is de titel en hierin laat Eric Milton volop zijn talent horen. Het is de opmaat naar het album dat op 22 september verschijnt. Naast bekende songs worden ook enkele nieuwe stukken opgenomen. De bijbehorende videoclip werd opgenomen in de watertoren in het Overijsselse Raalte. Een bijzondere locatie.
Het verschijnen van de single is tevens de aftrap voor de kaartverkoop voor het concert dat op 29 september in Theater de Spiegel wordt gegeven. Eric Milton “The unexpected voice” is een zanger met een uniek zanggeluid. Samen met het 25 koppig Eric Milton Orchestra brengt Eric Milton bekend repertoire in speciaal voor hem gearrangeerde uitvoeringen. Verrassende, vrolijke en ontroerende songs. Kortom voor een breed publiek. En dat is wat Eric Milton ook hoopt te bereiken. Zoveel mogelijk mensen laten genieten van zijn uitvoeringen van de songs. Kaarten voor het concert op 29 september zijn te koop via www.ericmilton.nl