Mon Amour getroffen door zeer verdrietig nieuws.

Met grote verslagenheid laat de band Mon Amour het droevige nieuws weten, dat Hein Schilder, Tourmanager van de band vandaag gisteren is overleden.

 

De band schreef gisteren;

Vandaag is een hele droevige dag voor ons allemaal. Het is de dag dat onze manager Hein Schilder, na een kort ziekbed, op 68-jarige leeftijd is overleden.

Hein heeft de afgelopen 10 jaar een hele belangrijke rol gespeeld in ons leven. Als manager zorgde hij ervoor dat alles op rolletjes liep en dat wij ons konden focussen op het maken van muziek.

Dankzij jou konden we onze eerste cd’s en dvd’s opnemen wat een grote boost was voor ons als band. Hein was ook degene die met veel enthousiasme achter ons kraampje stond om de cd’s/dvd’s en andere merchandise te verkopen. Altijd in voor een praatje met de fans. Na afloop in het busje was het dan altijd, Hein hebben we nog wat verkocht? Ja….. goed verkocht hoor, 10 rood, 15 blauw en nog een paar kalenders en Palingsound cd’s.

Hij maakte ook vaak een foto van de band net voor “showtime” meestal met 1 van zijn vingers in het beeld. Dat was dan een echte “Hein”. Jammer dat we die niet allemaal bewaard hebben.

Hein zorgde ook altijd voor het water op het podium en wat later in de 2e set een biertje. Eerder niet want dan zouden we te lollig worden 😉

Voor de drumsolo stond Hein altijd al in de coulissen te wachten zodat hij samen met Smash de trommels op het podium kon zetten. Je zag hem dan altijd in stilte genieten vanachter het gordijn. Af en toe haalden we je het podium op om te bedanken of om een geintje uit te halen. Hier kon je wel om lachen maar je hield je liever een beetje op de achtergrond, bescheiden als je was.

Hein we hebben de afgelopen jaren heel veel mooie momenten met zijn allen “gespaard”. We hebben zoveel gelachen met elkaar. Aan een buitenstaander was het soms lastig uit te leggen waar we dan eigenlijk om lachten maar het was bijzonder.

We konden op 9 juni niet vermoeden dat jij slechts 6 weken later niet meer onder ons zou zijn. We willen jou bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan, je bent een “gouwe knul”. We zullen je nooit vergeten en willen jouw Tinie, Irene, Paul en aanhang, kleinkinderen, familie en iedereen die je dierbaar was heel veel sterkte toewensen want wat zal je gemist worden. Het ga je goed grote vriend.