Martijn Joostema ontdekt en getekend door Rood-Hit-Blauw

Een bezoekje aan een live optreden van Ben Valkenburg onlangs in Deventer, tijdens de zomerkermis gepresenteerd door Willie Oosterhuis, kreeg een bijzondere wending.

 

Ronald Visch (RHB):
Onlangs bezocht ik een optreden van Ben Valkenburg waarbij mijn aandacht werd getrokken toen Martijn Joostema het podium betrad met een cover van Tino Martin. Toen ik dit hoorde dacht ik: ‘Wat een geluid!’. Ik wist het meteen, dit is een Artiest die de capaciteiten heeft om landelijk door te breken. Ik kreeg kippevel van zijn stemgeluid en ik heb Martijn direct na zijn optreden benaderd. Na een kort en leuk gesprek met Martijn werd een afspraak gepland bij Rood-Hit-Blauw op kantoor. Het resultaat is dat er contracten ondertekend zijn, de studio-opnames gemaakt zijn bij Martin Sterken, en er een plan van aanpak is besproken.

Spoedig meer nieuws over Martijn Joostema en zijn nieuwe single!