En het succes van ‘Trots Op Jou’ gaat maar door.

Het succes dat Wesly Bronkhorst heeft met zijn single ‘Trots Op Jou’ is ongekend. In alle toonaangevende hitlijsten staat of stond de single wekenlang op de eerste plaats, in de top 20 van AVROTROS Sterren.nl maar liefst 7 weken!

 

Het lijkt er trouwens op dat de plaat nog wel een paar weken in de hitlijsten zal blijven staan.

Op YouTube is de single ook al een hit en is de clip in vier maanden maar liefst 2.000.000 keer bekeken. Dat is omgerekend bijna 17.000 keer per dag!
Wij hebben het dan uiteraard over de originele versie van Wesly Bronkhorst en niet over de vele goedbedoelde covers die op YouTube te vinden zijn, waarvan de versie van Najib Amali met zijn Mattie wel een hele leuke is.

Ook wordt de single heel veel gestreamd en bij Spotify zal de plaat deze week de 1.000.000 streams aantikken.

Wesly is de laatste jaren al een van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten, maar op dit moment wil heel Nederland deze nummer een hit live horen en zien. Waar hij optreedt zingen de fans alle nummers mee en maken ze er samen een groot feest van.
In september zal de opvolger van ‘Trots Op Jou’ uitkomen, ook deze plaat zal door het publiek worden omarmd en binnen de kortste keren door iedereen worden meegezongen.

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl