Carlo Verkooijen is terug met nieuwe Nederlandstalige single !

Na twee Engelstalige singles “Only a Fool” en “A little loving” keert Carlo Verkooijen verrassend terug met de door hemzelf geschreven en geproduceerde Nederlandstalige single “Ik doe het bij jou toch nooit goed”op het label van Mickim Music. Een liedje met een hoog meezinggehalte mede door de voor vele herkenbare titel en aanstekelijke melodie.

 

“Muziek is emotie, daarom koester ik zowel het Nederlandstalige als Engelstalige genre” aldus Carlo. Dat het Engelstalige uitstapje hem geen windeieren heeft gelegd blijkt uit het feit dat Carlo afgelopen zomer gevraagd is om een groots croonerconcert te geven in de stadsschouwburg in Brugge begeleid door The Swingtime Society Big Band.
Door de grote belangstelling en lovende recencies kan Carlo terugkijken op een welgeslaagd event. Muziek maken zit hem in het bloed en bezig als hij is, schrijft Carlo ook veel voor andere bekende artiesten. Het fenomeen “Het is hem met de paplepel ingegoten” is hier zeker op zijn plaats. Carlo Verkooijen is namelijk de zoon van producer Ad Verkooijen en zangeres Riki Verkooijen welke furore maakte in de 70-80er jaren als vrouwelijke helft van het duo onbekend. Dat Carlo met deze dijk van een single een grote groep mensen aanspreekt en daardoor wellicht dé zomerhit van 2018 te pakken heeft, is dan ook zeker niet ondenkbaar.