Canyon klassieker in nieuw muzikaal jasje

Be Dilling is in Noord Nederland een naam die je veelvuldig tegenkomt op feesten en evenementen. Ook de radiozenders weten wie Be Dilling is want regelmatig verschijnt een single en deze krijgt dan de nodige airplay. De bekendheid heeft Be mede te danken aan het feit dat hij altijd een volks karakter aan zijn nummers weet te geven.

 

In 2017 was het “Waarom Zeg Mij Waarom”die de playlijsten haalde bij vele zenders. Nu in 2018 doet Be het met een klassieker van de Volendamse formatie Canyon . “Een beetje alleen” heeft een 2018 saus gekregen en is vanaf vandaag volop verkrijgbaar in de cd speciaalzaak – via de download en streaming sites en natuurlijk aan te vragen bij je favoriete radiozender(s). Te doen gebruikelijk is dat er ook een clip bij is gemaakt welke al veelvuldig te zien is op de diverse (clip) zenders