ARNOLD HOFMANS HAALT NIEUWE HITSINGLE UIT TV-SERIE ‘SMERIS’

Met ‘Luister Lief’ presenteert de in 1983 te ’s Hertogenbosch geboren Arnold Hofmans zijn allernieuwste single. Het betreft een bewerking van een liedje van Jeroen van Koningsbrugge uit de TV serie ‘Smeris’. “Ik hoorde dit regelmatig voorbij komen tijdens deze serie, en ik vond het zo’n goed liedje, dat ik op het idee kwam om hier een eigen versie van te maken.

 

Samen met producer Kees Tel ben ik hiermee aan de slag gegaan, en ik ben trots op het resultaat.” Aldus Arnold over zijn nieuwe single.
Arnold Hofmans timmert sinds 2006 aan de weg sinds het verschijnen van zijn eerste single ‘Ik Heb Met Jou Niets Te Maken’, geproduceerd door Kees Tel. Vele optredens, enkele albums en singles zoals ‘Want Zo Ben Ik Geboren’, ‘Zwarte Haren, Bruine Ogen’, ‘Toe Kom In M’n Armen’, ‘Waarom Fluister Ik Je Naam Nog’, en ‘Ze Zeggen’ volgden. Hiermee was Arnold veelvuldig te horen op de Nederlandse radio stations en in de kroegen.
Met de nieuwe single ‘Luister Lief’ zal Arnold Hofmans in de komende periode ongetwijfeld weer volop in de belangstelling staan. Een bijpassende videoclip draait inmiddels volop op de clipkanalen. www.arnoldhofmans.com