Nieuwe single Quido van de Graaf!

Op 27 december 2017 kwam na een periode van stilte de single van Quido van de Graaf ‘Geef me Vannacht’ uit, een cover van George Benson’s ‘Give me the Night’. I.v.m. de kerstperiode duurde het iets langer voordat deze single op gang kwam.
En de single kwam op gang, en hoe! We zijn een half jaar verder en kunnen wel zeggen dat zanger Quido van de Graaf niet meer weg te denken is uit het Nederlandse Muzieklandschap.

Met de welbekende ‘muziekschijven’ zoals; Hollandse Nieuwe bij RadioNL, OranjeKroon van TV Oranje, Paradeplaat bij Sterren.nl en met zo’n 15 weken op de playlisten bij bijna alle radiostations die een belangrijke rol spelen voor het Nederlandse volkse repertoire, kunnen we wel concluderen dat Quido zijn welverdiende hit te pakken had.
Dit is nog niet alles, naast het feit dat Quido zelf avond aan avond op het podium staat is Quido nu ook regelmatig te vinden achter de jurytafel bij diverse talentenjachten en geeft hij zijn oprechte en eerlijke jury commentaar.
Het hoogtepunt van dit afgelopen jaar is toch wel dat Quido afgelopen zaterdag 16 juni het voorprogramma mocht verzorgen bij het concert van Tino Martin in de Ziggo Dome!

Hoogste tijd voor een nieuwe single en op naar de 2e helft van het nu al voor Quido succesvolle 2018.
De nieuwe single van Quido van de Graaf ‘Einde van de Wereld’ is wederom een cover, een grote hit uit 1978, ‘Baker Street’ van de uit Engeland afkomstige zanger Gerry Rafferty. Quido werkt ook deze keer weer samen met de succesvolle producers van Sonic Solutions en tekstschrijfster L.E. Baarbe.

 

 

Dit is nog lang niet het ‘Einde van de Wereld’ voor Quido van de Graaf! Dit is het begin van een wereld beroemde carrière in het Nederlandse Muziekland.