Zanger Rens wordt volwassen met nieuwe zomer single ‘Als je nu met me meegaat’.

Al enkele jaren timmert Zanger Rens aan de weg. Ooit begon het in Café Costa op het Stratumseind in Eindhoven waar Rens als zingende barman door het leven ging. Na het uitbrengen van een lijflied voor de Costa en een carnavalssingle ‘Wat een spreker is die man’ komt Rens nu uit met zijn eerste zomer single ‘Als je nu met me meegaat’.

 

Met deze single, die over onvoorwaardelijke liefde gaat, wordt een duidelijk statement gemaakt; Zanger Rens is volwassen geworden! Geen rare outfits en brillen meer maar een duidelijk focus op kwaliteit, beleving en feest. Een verandering die er voor heeft gezorgd dat Zanger Rens dichter bij zichzelf blijft staan. ‘Als je nu met me meegaat’ neemt je mee in een klassiek liefdesverhaal en laat je dankzij de frisse sound de zomer echt voelen, dit gecombineerd met een opzwepend tempo maakt het met recht dé zomersingle van het moment!

Met een drukke zomerplanning voor de boeg op vele festivals, kermissen en gezellige feestjes is Zanger Rens er met deze nieuwe single helemaal klaar voor, oftewel; laat de zomer maar komen.