Tinus Hoekstra – Waarom Maria

Afgelopen februari vierde Tinus zijn dertigste verjaardag. De volkszanger uit de Achterhoek, die nu een kleine 10 jaar zingt en sinds 2011 zijn singles landelijk uitgebracht ziet worden, is trots op hetgeen hij al bereikt heeft. Met zijn performance, de beheersing en controle van zijn stem, zijn 12 singles en het in 2015 uitgebrachte album ‘Blijf Bij Me Vannacht’, heeft Tinus een uitstekend gevulde agenda weten te realiseren.

 

Na zijn verrassende duet ‘Vrienden Voor Het Leven’ met Frank Verkooyen, verschenen vorig jaar van Tinus ‘Doe Het Dan’ en ‘Ik Kom Je Halen’ op single. Kortom het gaat de Doetinchemmer voor de wind. Maar stilstaan is achteruitgaan en dus geen optie, waardoor Tinus nu opnieuw met een aansprekende single op de proppen komt. ‘Waarom Maria’ is de titel geworden van het door Femke Reuvers geschreven- en door Frank Verkooyen geproduceerde liedje dat helemaal de zomer uitademt.