Nieuwe single voor André Hazes ‘Later Komt De Spijt’

André Hazes is de afgelopen tijd weer veel bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek voor zijn komende album.  Samen met zijn schrijversteam heeft hij zich een aantal keer dagenlang gezeten opgesloten in de studio om nieuwe songs te schrijven.  Het eerste resultaat hiervan is zijn nieuwe single “Later Komt De Spijt”, die vandaag uitkomt.

 

Voor de bijbehorende clip kruipt André in de rol van bad boy. Te zien is hoe hij, samen met ‘zijn Bonnie’, de politie te slim af probeert te zijn. Ook is er weer een rolletje weggelegd voor Johnny de Mol, die eerder al in de clip van ‘Wie kan mij vertellen’ acte de présence gaf.

De agenda van de 24-jarige zanger puilt behoorlijk uit. Zijn het geen TV-opnames voor zijn eigen programma’s, dan is het wel optreden in het land of schrijven van liedjes. Ervaringen uit zijn eigen leven vormen de inspiratiebron voor zijn nieuwe muziek. André werkt aan een nieuw album, de opvolger van het met goud bekroonde Wijzer, dat dit najaar zal verschijnen. Ook bereidt de zanger zich weer voor op zijn concerten in Ahoy die dit jaar plaatsvinden op 26, 27 en 28 oktober. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.