Nieuw seizoen Beste Zangers vanaf 1 september

Het gloednieuwe elfde seizoen van Beste Zangers is een feit! Gastheer Jan Smit is begin deze maand samen met Alain Clark, Maria Fiselier, Trijntje Oosterhuis, Davina Michelle, Lee Towers, Glen Faria en Tino Martin in het vliegtuig naar Ibiza gestapt, om daar wederom een prachtig seizoen van Beste Zangers op te nemen.

Vanaf zaterdag 1 september kun je bij AVROTROS op NPO 1 om 20.25 uur wekelijks genieten van de mooiste liedjes in geweldige uitvoeringen in Beste Zangers.

De opnames van dit seizoen vonden plaats op een andere locatie dan je gewend bent, namelijk tussen de paarden op een ranch, midden op het eiland Ibiza! Hoe deze locatie er precies uitziet houden we nog even geheim voor je.

Alain Clark, Maria Fiselier, Trijntje Oosterhuis, Davina Michelle, Lee Towers, Glen Faria en Tino Martin zorgen met hun prachtige liedjes in Beste Zangers voor een lach en traan. Vol verrassende, emotionele, bijzondere en mooie momenten. Kun je niet wachten? Kijk dan de uitzendingen van vorige seizoenen terug.

Beste Zangers, vanaf zaterdag 1 september om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.