Mike Versteeg; Op eigen benen staan.

Mike was nog niet eens een tiener toen hij zonder schroom de podia beklom om spontaan wat te gaan zingen. Iets dat zich later dubbel en dwars zou gaan uitbetalen als hij in Spanje liedjes van Nick & Simon en Jan Smit voorschotelt aan de aanwezigen. Het publiek haakt meteen in, zingt mee en de dansvloer wordt spontaan opgezocht.

 

Lokale en regionale talentenjachten, Idols en de Voice Kids.. Mike heeft de smaak te pakken en boekt het ene succesje na de andere.

In 2017 verscheen zijn eerste cd-single ‘Het is voorbij’ en onlangs ging hij een overeenkomst met Ronald Visch aan om samen met RHB verder te bouwen aan zijn carrière. Deze samenwerking wordt nu verder bezegeld door de release van Mike ’s tweede cd; ‘Op eigen benen staan’. De zanger uit Houten, voor velen nu al een echte knuffelbeer met hoge gunfactor, nam bij Sonic Solutions een heerlijke feestplaat met boodschap op. Met vallen en opstaan het leven op eigen benen nemen zoals het komt! Een tikkie nerveus maar aan de andere kant staat Mike ook te popelen het publiek te trakteren op deze geslaagde en bovenal hele gezellige single. Mike is er trots op te mogen melden dat hij gekleed wordt door zijn sponsor; Plus MAN Big & Tall.