Michael Humblé ontmoet meisje in Italië

De 40 jarige Michael Humblé komt met zijn nieuwe singel “Het mooiste meisje van Italia”. Michael hoopt weer een hit te gaan scoren met deze sAndringle vol heerlijke Italiaanse klanken. De nieuwe single is geproduceerd door Andre Kooiman en meebewegen is vanaf minuut 1 een feit. Het refrein krijgt je niet uit je hoofd als je het nummer voor de eerste maal hebt beluisterd. Het is een heerlijk vrolijk nummer wat een zomers gevoel oproept.

 

Het nummer gaat over een meisje genaamd Dalia dat hij ontmoet op zijn vakantie in Italië, en waar hij gelijk van ondersteboven is, en ondanks de taalbarrière toch een leuke tijd hebben met elkaar, helaas niet voor altijd want Michael moest weer terug naar Nederland.
Michael Humblé is al van kinds af aan met muziek bezig en heeft zich in de loop van de jaren steeds verder ontwikkeld hierin.
In 2003 kwam zijn eerste singel “Een kikker droomt van veren” uit, en in de zomer van 2006 was daar zijn tweede singel met de titel; “Stapelgek van al dat moois”. Dat bracht hem nog meer regionale bekendheid. In 2008 heeft hij het EK- lied “Oranje Bovenaan” uitgebracht. Michael heeft op diverse evenementen gestaan zoals Piratenfestivals, de Tilburgse kermis, was hij Brabantse Nieuwe, en stond hij in de rust van Willem II- PSV te zingen op de middenstip.
Michael Humblé ziet zijn muzikale toekomst zonnig tegemoet, en hoopt met zijn nieuwe nummer “Het mooiste meisje van Italia” nog meer landelijke bekendheid te vergaren.
De single is een voorloper op het album welke Michael in oktober van dit jaar gaat uitbrengen, want dan gaat zijn grote wens in vervulling. Het uitbrengen van een album met onder andere “Meisje van een datingsite”, “Stapelgek van al dat moois”, “Lola” en “Hij had je vader kunnen zijn”.
Michael hoopt met zijn nieuwe zomer single iedereen een fijn vakantie gevoel te geven.