Mark Doldersum krijgt het druk geboorte van zoon en van nieuwe single

Op de langste dag van 2018 en een dag na de geboorte van zoon Nevayo verschijnt de nieuwe single van Mark Doldersum. Na een aantal jaren in verschillende muzikale keukens te hebben gestaan en gezocht naar de juiste muziek weet Mark nu waar zijn muzikale toekomst ligt. Doen wat het hart ingeeft en dat is zeker met deze nieuwe single

 

” Vertel haar niet” Een van oorsprong Duits nummer welke van Nederlandse tekst is voor zien door Frank te Hennepe in wiens studio het geheel ook is opgenomen. ” Het is een geweldige klik die ik met Frank heb. Het is alsof we al jaren samenwerken. Hij weet mijn muzikale voorliefde en komt ook met ideeën aan”
” Vertel haar niet” os de 5e single van deze zingende ondernemer uit Assen en kan worden gezien als voorloper zijn op het album dat ( naar verwachting) uiterlijk eerste kwartaal 2019 zal gaan verschijnen. De single is verkrijgbaar bij de reguliere verkooppunten – te downloaden en natuurlijk via de streaming te beluisteren