Kevin Otten komt met Uptempo liedje “Jij bent onbereikbaar”

Kevin Otten komt met een lekker uptempo liedje met de heerlijke zomerse klanken van gitaar. Het nummer “Jij bent onbereikbaar” gaat over een meisje wat je heel erg leuk vind maar jou niet ziet staan, wat iedereen wel eens mee maakt in het leven,

 

Het is een nummer van een album van Frank van Etten. Kevin is blij dat hij dit nummer van Frank opnieuw mocht uitbrengen als single
Kevin Otten woont in Druten en is lekker op weg in het muziekwereldje. Begin dit jaar kwam hij met zijn debuut nummer “Denk jij nou echt”, en nu dan met “Jij bent onbereikbaar”
Ook is de tekst van dit nummer, net als de productie in handen van Frank van Etten. Hij geeft Kevin het vertrouwen om dit oude nummer van hem te laten uitbrengen en dat ziet Kevin al een grote eer.

De passie voor muziek begon al vroeg, en overal waar hij gaat en staat draait het om muziek. Kevin zijn hart ligt bij Nederlandstalige lied. Toen hij 12 jaar was stond hij voor het eerst op het podium bij een bandje op de camping waar hij destijds stond. Vanaf dat moment begon het balletje te rollen!
Al gauw kreeg hij zijn eerste geluidsetje van zijn vader waarmee hij kon oefenen. Door de jaren heen is hij zichzelf gaan ontwikelen en zingt nu veeal in de weekenden.
Werkend als stukadoor zingt hij de hele dag met het Nederlandstalige lied mee op de bouw! En nu heeft hij de stap gezet om zijn 2e single te gaan opnemen. Of Kevin onbereikbaar is, dat is te betwijfelen, hij is een echte spontane zanger met een verfrissend stemgeluid.