Jesse Jansen maakt nieuwe authentieke versie van “Adio Adio Adio”!

Een oude megahit met de authentieke sound van een originele banjo, maar dan in de sound van nu. De Brabantse zanger Jesse Jansen is zeker geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld. Na de singles; “Ik heb het altijd al geweten”, “Heidewitzka” en zijn eigen hitsingle met Bobby Prins “Ik heb nog meer dan 1000 dromen” heeft hij nu een nieuwe single gemaakt met de titel; “Adio adio adio”.

 

De oudere liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen de titel meteen als het nostalgische nummer van Corrie en de Rekels. Deze oude megahit is nu opnieuw gemaakt door Jesse Jansen met de authentieke sound van een originele banjo, gespeeld door de gitarist die Corrie vroeger ook heeft begeleid. De productie was in handen van de succesvolle producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die voor Jesse Jansen deze prachtige authentiek klinkende productie maakte. “De reacties op de bühne zijn geweldig en binnen 10 seconden staat de vloer al vol als de mensen het banjo solo’tje horen waarmee de plaat begint” zegt de zanger enthousiast. Deze nieuwe versie van deze “evergreen” zou zo maar eens een dikke kroegen hit kunnen worden voor Jesse Jansen!
De single is vanaf eind Juni 2018 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is er een mooie videoclip te zien o.a. via het Youtube kanaal van AKmuziekprodukties.
Met “Adio adio adio” heeft Jesse Jansen een echte vloervuller gemaakt, die elke dj die wel eens op een gezellig dansfeestje draait zeker bij moet hebben!