Jack Kunkels viert de Zomer !

In de Soundmixshow van 1995, voor de jonge lezers; zoiets als The Voice Of Holland van de jaren negentig, maakte Jack Kunkels destijds zijn opwachting. Dit deed de zanger die opgroeide in een kermisfamilie met een indrukwekkende vertolking van ‘This is the moment’ van René Froger. In 1998 tekende de sympathieke Brabander voor zijn allereerste eigen release middels ‘Ik doe wat ik wil’.

 

En weer drie jaar later scoorde de Bossche zanger een dikke après-ski hit met zijn single ‘Gooi die remmen los’ welke anno nu nog steeds volop gedraaid wordt in het feestcircuit.

‘De mooiste tijd van het jaar’, ‘Veronica’, ‘Dit is het leven’, ‘Vandaag’, ‘Gelukkig zijn’, allen geslaagde singles van Jack Kunkels die nu zorgt voor een passend vervolg met zijn nieuwste productie ‘Laat de zon in je leven’. Opgenomen en geproduceerd door Kees Tel terwijl Jack zelf de tekst van deze zomerse plaat voor zijn rekening nam. Met de single uitgebracht door Rood-Hit-Blauwprodukties wordt de zomer gevierd! Wat is het leven toch goed! Zo met je tenen in verkoelend water, de zon op je bol en met je achterste in het warme zand. Oordeel zelf, en geniet van deze levendige en feestelijke sound die je heden ten dage niet zo héél veel meer hoort. Opname Studio: Kees Tel