Henk Dissel neemt nieuwe single ‘Verlegen’ met live orkest op

Al ruim zes jaar neemt Henk Dissel z’n producties op bij Bas van den Heuvel in Den Bosch. Voor z’n nieuwe single ‘Verlegen’ heeft de uit Zeist afkomstige zanger een compleet live orkest uitgenodigd, en dat is te horen ook. Diverse bekende muzikanten, waaronder de bandleider van de Toppers, Marcel Schimscheimer en Bas van den Heuvel hebben hun medewerking hieraan verleend.

‘Verlegen’ is volgens Henk een vrolijk liedje met de bekende Henk Dissel Sound. Het resultaat is een uptempo, dansbaar nummer met een ondeugende tekst geschreven door Harry Gerritsen. ‘Haar heupen en haar mond, verleidelijke kont, nee niets houdt mij meer tegen’, zal binnenkort door al z’n fans luid worden meegezongen.

De clipopnames vonden plaats in Hongarije. ‘Samen met Wesley van de Scheur van Wescur Videography ben ik afgereisd naar Boedapest. Het was een lange opnamedag. S’ ochtends om 11.00 uur zijn we begonnen en s’ nachts om 01.30 uur stond alles erop. We hebben gefilmd op 12 fantastische locaties. Het was de eerste keer dat ik met Wesley samenwerkte. Vanaf het begin was er een klik. Dat komt waarschijnlijk ook door zijn leeftijd, Hij is even oud als mij en heeft een andere kijk op filmen dan een doorsnee clipproducent. Al met al was het een geslaagd experiment’, meldt Henk.
Hierbij de clip

Op zaterdag 12 januari 2019 geeft Henk een concert in de Brabanthallen. In 2017 heeft hij al een groot concert gegeven ter gelegenheid van zijn 10 jarig bestaan in de AFAS LIVE. Dat was een ongekend succes, waardoor Henk nu weer een volgende stap maakt. Henk wilde altijd al graag een groot concert geven in Brabant, aangezien veel van zijn fans uit Brabant komen. De show zal spectaculair zijn en Henk zal al zijn hits voorbij laten komen.

‘Inmiddels zijn er al ruim 1500 kaarten verkocht. We hebben er tot nu toe nog weinig aandacht aan besteedt. Na de zomer starten we met de promotie van het concert. Ik verheug me er nu al op. De afgelopen weken heb ik zeven nieuwe liedjes opgenomen die dan hoofdwaarschijnlijk ook de revue passeren. Kaarten voor het concert zijn te verkrijgbaar via: www.henkdissel.nl en www.ntk.nl