Wie gaat er vanavond met José Sep mee?

Voor zangeres José Sep was 2017 een topjaar met optredens op grote podia waaronder Dutch Valley. Tevens bracht zij een paar goed scorende singles uit. In 2018 doet zij dat nog eens dunnetjes over. Het jaar begon voor haar geweldig. Op 1 januari verscheen: ‘Luister nou even’, een plaat die het ontzettend goed doet in het land. Na deze flitsende start, met heel veel boekingen in het land, is er weer hard en met veel enthousiasme gewerkt aan een nieuwe single.

 

Zoals altijd met haar vaste producer.
Voor de 3de maal op rij een heel nieuw liedje uit de pen van Manfred Jongenelis. ‘En daar ben ik heel blij mee’ aldus de spontane zangeres. Zeker in een tijd waarin zoveel artiesten bestaande liedjes bewerken of voorzien van een Nederlandse tekst voel ik mij super trots dat we weer een origineel nieuw liedje hebben wat een typische José Sep plaat is, maar net even anders. Steeds het publiek blijven verrassen is toch het leukste’.
Deze song laat zich niet in een hokje duwen. Het is feest, eigentijds, vrolijk en heeft een heerlijk ritme.
Na haar debuutsingle ‘Het is een wonder’ (augustus 2015), het aanstekelijke ‘Mijn Glimlach’ (februari 2016) de partyknaller ‘Ik weet dat er een ander is’ (juni 2016) en het feestelijk apres-ski getinte ‘Adios Amor’ (december 2016) en het vrolijke ‘Lieve schat’(augustus 2017) verscheen begin januari van dit jaar het nummer ‘Luister nou even’ een liedje met hoog feest gehalte welke afgelopen maanden veelvuldig op de radio te horen was.

 

Historie:
José studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de Mol sr. Vervolgens doorliep ze diverse trainingen op gebied van zang/dans en theater. In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia door heel Europa. Ook is zij regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres bij producties.

www.josesep.nl