Feestduo Tsjonge-jonge lanceert nieuwe zomersingle

De twee Brabanders Edwin Smits & Peter Smits (overigens geen familie van elkaar) zijn niet meer te stoppen op dit moment. Na het succes van hun laatst verschenen single, had het Brabantse duo geen zin om lang te wachten met het uitbrengen van de opvolger van ‘’Knallen met die ballen’’. Vandaar dat zij afgelopen maand de studio van collega zanger/ tekstschrijver/producer Ad van de Hurk (alias Andy de Witt) zijn ingedoken voor het opnemen van een nieuw zomers nummer.

Na links en rechts wat aan de demo en tekst te hebben gesleuteld, is er uiteindelijk weer een mooie productie ontstaan.
De titel van hun allernieuwste song luid “ Ik heb nog zoveel niet gedaan “. Hoe komen ze op zo’n titel zou je denken!. Daar kunnen we kort over zijn. Voor velen van ons is het leven soms net een rollercoaster, met vele ups en downs. Vandaar dat wij met deze song willen uitdragen: Geniet van het leven, doe de dingen die je leuk vindt. Pak alle kansen met beide handen aan, en stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kunt doen!
Het mooie aan deze single is dat de hele productie bij onze zuiderburen in België is gemaakt, zowel de tekst, studiowerk en zelfs de videoclip.
Maar ons platenlabel in Nederland is en blijft natuurlijk JC Records.
De single ”Ik heb nog zoveel niet gedaan” van Feestduo Tsjonge-Jonge zal vanaf 20 Juni 2018 landelijk worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de fysieke & digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.