Edwin in Concert 2018: het meezingspektakel terug in Rotterdam

Rotterdam, 5 juni 2018 – Voor het vierde jaar op rij geeft de Rotterdamse zanger Edwin van der Toolen op zaterdag 3 november in Villa Thalia een live concert voor meer dan 800 fans. De startdatum van de voorverkoop voor Edwin in Concert 2018 in Villa Thalia is bekend gemaakt. De kaartverkoop begint vrijdag 8 juni.

Fans zitten al sinds de aankondiging van een nieuwe editie van Edwin in Concert, afgelopen april, in spanning te wachten op de start van de kaartverkoop. Op 3 november 2018 is het spetterende meezingspektakel terug in Rotterdam en zal Villa Thalia opnieuw uit zijn voegen barsten. Voor de oplettende fan, dit jaar op een zaterdag. Edwin van der Toolen: “De programmering van Villa Thalia is aangepast en dat betekent dat er ruimte is gekomen op zaterdagen. De verzoeken waren er al vaker, maar nu was daar ook ineens de gelegenheid.”

Gastartiesten
Edwin in Concert is inmiddels een begrip geworden en geldt als het kleine Rotterdamse broertje van Toppers in Concert. Elk jaar maakt de zanger er één groot meezingfeest van. Vorig jaar pakte hij met zijn volledig uitverkocht concert uit met een line-up van K-otic, Pascal Redeker en Ruth Jacott. Een van de meest geliefde zangeressen van ons land trakteerde het publiek op haar bekende hits, zoals Hartslag, Vrij met mij en Blijf bij mij. “Ik ben zo blij dat Edwin dit soort dingen doet in Rotterdam, de stad moet leven en dit helpt daar enorm bij. Daarnaast doet hij dit als geen ander, dus ik was enorm vereerd dat ik hier mocht optreden!”, aldus Ruth Jacott.
Wie dit jaar de gastartiesten zullen zijn houdt de zanger nog even voor zich. “De line up volgt later, maar je kent me hè, dat wordt wederom een niet te missen spektakel met geweldige gasten! Beloofd!”, aldus de zanger op Facebook.