DUTCH VALLEY MAAKT COMPLETE LINE-UP BEKEND

Nadat Dutch Valley eerder de komst van onder anderen Kensington, André Hazes, Broederliefde, Tino Martin, Waylon, Kenny B, Barry Hay, Alain Clark en Maan bevestigde is zojuist bekend gemaakt dat Tommie Christiaan als laatste artiest is toegevoegd aan de line up van de mainstage. Christiaan vestigde dit voorjaar zijn naam definitief met een optreden in het paasspektakel The Passion en was eerder te zien met onder andere Maan en Kenny B in het succesvolle tv programma ‘De beste zangers van Nederland’.

 

Daarnaast introduceert de organisatie het laatste en een geheel nieuw podium: het Disco Bingoparadijs. Met de komst van dit podium krijgt disco en soulmuziek uit de jaren ‘70 en ‘80 een volwaardige plek op het festival. Op het nieuwe podium wordt gedurende de dag een interactief disco bingo spel gespeeld waarbij presentatoren en de dienstdoende DJ’s van UPGREATZ op zoek gaan naar de ultieme disco diva’s en soul dudes. Dutch Valley claimt dat met de komst van disco en soul naast pop, rock, hiphop, Nederlandstalige muziek en dance nu alle populaire nationale muziek stromingen vertegenwoordigd zijn op het gezelligste feest van Nederland.

Hele line-Up : https://www.dutchvalleyfestival.nl/line-up?utm_source=Dutch+Valley+Festival&utm_campaign=a4082d228f-EMAIL_CAMPAIGN_2017_08_22_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_116dac7459-a4082d228f-105511149