Demi Westerhof presenteert haar eerste single

Met “ Liefde is eindeloos” zet de in Denekamp woonachtige Demi Westerhof haar eerste stappen in de wereld van de vaderlandse showbizz. Niet als het gaat om optredens want dat doet ze al haren met groot succes en haar agenda zit dan ook behoorlijk vol. Maar wel als het gaat om het maken van een cd. Dat was voor haar een wens en die wens ging in vervulling.

 

Ze is een tweeling van sterrenbeeld en daarvan is bekend dat ze veelzijdig en snel zijn zowel mentaal als fysiek. Ze zitten barstensvol energie en dat heeft Demi de afgelopen maanden zeker gebruikt want naast haar opleiding – haar werk – haar optredens moest en vond ze tijd voor de opname van deze single .De presentie ervan viel in het weekend dat Demi ook haar verjaardag vierde. “ Een mooier geschenk kan je toch niet krijgen” aldus de altijd goedlachse Demi.. Alle aanwezigen waren het eens dat “ Liefde is eindeloos” een geweldig nummer is die alles in zich heeft om veelvuldig de luidsprekers van de diverse radiozenders uit te knallen.
” Liefde is eindeloos” is een productie van Wilfred Gerrits terwijl de clip een productie is van Robert ( RTV Mediaproducties) Vegt is. Vanaf vandaag verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaak – tijdens de optredens van Demi – via de downloadportals en te streamen via o.a. Spotify. De clip te zien bij de diverse (clip)zenders.
Promotie: Geert Hakze- Showbizzinfo

 

https://www.youtube.com/watch?v=SYpsp01NxlI